Nyt i februar / marts

Nyt i februar / marts

Det vare ikke længe før solen skinner og børnene leger i gaden. Græsset, blomsterne og sågar ukrudtet vokser. Dagene bliver heldigvis længere og varmere, så vi rigtig får lyst til at hive redskaberne ud af skuret og begynde det daglige arbejde med at holde Sundbyvang pæn og nydelig.

Nyt fra bestyrelsen

nr 34 er gået ud af bestyrelsen, vi takker for indsatsen, og de indgår i arbejdsgrupperne på normal vis.

Denne ændring betyder naturligvis at vi bliver nød til at afholde et ekstraordinært afdelingsmøde i nær fremtid. Dette møde kommer til at ligge den 12 marts 2019. Derfor må du allerede godt nu tænke over om du vil indgå i bestyrelsen og deltage i det arbejde vi har kørende der. Og selvfølgelig sætte aftenen af til netop det afdelingsmøde.

Dette er hvad vi blandt andet laver

  • Vi holder ca 12 bestyrelsesmøder om året hvor alt fra beboerforslag og mails, til arbejder, indkøb og løsninger bliver diskuteret over kaffe og kage
  • Vi løser opgaver og arbejder mellem møderne (fx kontakt med kommunen, leverandører, besvare mails, foretager indkøb mm.)
  • Vi holder møder med KAB
  • Vi fremviser boliger når nye beboere skal findes

Andet nyt:

Bestyrelsen vil i løbet af marts få et overblik over alle de arbejder der skal udføres i 2019. Der vil være mange hvor vi som beboere skal give en hånd med. Men der vil også være en del som bliver udført af professionelle.

Henvendelser til kommunen

Når du som beboer henvender dig til kommunen om et problem her i ejendommen som fx rotter, må du meget gerne også henvise til at de henvender sig til os i bestyrelsen frem for de tager kontakt til kab om henstillinger etc. Det er hurtigere for os at rette fejlen og ved tvivl lige rette henvendelse til kab. End det går fra kab til os. Behandlingstiden bliver betydeligt nedsat hvis kommunen går direkte til os som er ansvarlige.

Arbejdsdag 30 marts

Der er jo arbejdsdag i slutningen af marts. Har du derfor forslag til opgaver der kan blive løst netop den dag. Så send meget gerne en mail til bestyrelsen i god tid sådan at vi kan se på opgaven og planlægge den.

Fase koordinatorer

Vi kommer til at mangle fase koordinatorer til maj. Derfor kunne du tænke dig denne opgave, så skriv til bestyrelsen på mail. Det er en yderst vigtig post, som er med til at holde sammen på de arbejder der skal udføres i faserne.

Arbejder i faserne

Nogle stykker har spurgt ind til opgaver, hvorfor jeg må henvise til hjemmesiden hvor man netop kan se hvilke opgaver der er at løse i den uge man er på. Brug hjemmesiden og kom med konstruktiv feedback sådan at vi kan gøre værktøjet og hjemmesiden bedre.

Om Forfatteren

Jeg er udvikler og hjemmesidenørd, men elsker at lave fysisk gør det selv arbejde og går meget op i det. Jeg skriver om det på denne hjemmeside så du også kan få del i måden hvorpå jeg vedligeholder tingene.