Nye muligheder for internet i Sundbyvang

Nye muligheder for internet i Sundbyvang

Ja du læste rigtigt, der er nu kommet nye muligheder for internet i Sundbyvang. Bestyrelsen har arbejdet på at få åbnet op for at andre udbydere af internet kan benyttes. Det kan de så nu. Det eneste der skal til er at du vælger en udbyder som benytter sig af TDC’s COAX kabler.

Da det er helt nyt at YouSee ikke har eneret på kablerne, er det ikke sikkert at alle andre udbydere end FastSpeed har det registreret endnu. FastSpeed var dem der hjalp med at få åbnet op. Hvorfor det kan være nødvendigt at ringe til en eventuel udbyder, for at få dem til at opdaterer deres interne lister. Så du kan bestille dit internet via COAX hos dem.

Vi har samlet en liste med udbydere som netop har lejet sig ind på TDC net, om de alle tilbyder internet via COAX/kabelTV stikket, ved vi endnu ikke. Og vi ved heller ikke om listen er fuldendt. Men undersøg det gerne og fortæl det til bestyrelsen, når du har fundet ud af det.

https://www.kviknet.dk/priser
Internet via COAX, 300/60Mbit

https://www.boxer.dk/bredbaand/
Internet/TV via COAX, 200/25Mbit

https://fastspeed.dk/
Internet via COAX, 300/100Mbit

https://www.hiper.dk/
Internet via COAX, 300/50Mbit

https://www.fullrate.dk/privat/bredbaand
Bliver til Yousee Bredbånd

https://www.dansknet.dk/
Indtil videre kun via telefonstik

https://www.velkommen.dk/bredbaand.asp
Indtil videre kun via telefonstik

Om Forfatteren

Jeg er udvikler og hjemmesidenørd, men elsker at lave fysisk gør det selv arbejde og går meget op i det. Jeg skriver om det på denne hjemmeside så du også kan få del i måden hvorpå jeg vedligeholder tingene.