Husorden for AlmenBolig+ Sundbyvang vedtaget 19. sep. 2018
1. Musik og TV Ved benyttelse af radio, fjernsyn, CD-afspiller, båndoptager eller musikinstrumenter skal man tage hensyn til sine naboer. Ved opstilling eller opsætning af højtalere skal man huske, at lyden forplanter sig gennem væggen til de øvrige beboere.
2. Støjende adfærd Støjende adfærd bør begrænses og helt undgås efter kl. 22.00. I særlige tilfælde ved fester og lignende bør man orientere sine medbeboere.
3. Boldspil Det er ikke tilladt at spille bold op ad murene eller vinduer eller på trapper og trædæk. Det er dog det er tilladt at spille basketball omkring standernes placering – Decideret boldspil henvises til boldbanerne på den anden side af Irlandsvej.
4. Værktøj Brug af støjende værktøj er tilladt mellem kl. 9.00 og kl. 19.00 på hverdage. I weekend og på helligdage mellem kl. 10 og 16.
5. Fællesarealer Ved brug af fællesarealerne rydder den enkelte op efter sig og efterlader området i samme stand som før brugen. Legetøj m.v. bør ikke ligge frit, når det ikke længere anvendes.
6. Skade på ejendom Hvis der sker skade på ejendommen, skal den pågældende lejer/ejer, der har ansvaret for skaden, straks anmelde dette til bestyrelsen.
7. Parabolmodtagere Parabolmodtagere må kun opsættes efter anvisning fra bestyrelsen.
8. Cykelparkering Den fælles cykelparkering er forbeholdt fungerende cykler som anvendes regelmæssigt. Langtidsopbevaring af cykler er ikke tilladt. Cykler skal henstilles så de optager mindst muligt plads og de må ikke ligge ned eller stilles så de blokerer adgangsveje. Én gang årligt ryddes op i cyklerne. TEK-gruppen står for det praktiske og alle beboere får 1 måneds frist til at anvise hvilke cykler de ønsker at beholde.
9. Affald Affald skal sorteres og behandles efter anvisning fra kommunen. Affald må ikke henkastes uden for de opsatte containere.
10. Husdyr Det er tilladt at holdehund eller kat. Der må ikke holdes hunde, som er forbudt efter den til enhver tid gældende hundelov. Der må desuden ikke holdes dyrearter og andre dyr, som er forbudt efter den til enhver tid gældende dyreværnslov og tilhørende bekendtgørelser.
Der skal ikke søges tilladelse, men afdelingsbestyrelsen kan forlange at få dokumenteret raceforhold, såfremt der kan rejses tvivl.
For tilladelse til at holde hund eller kat gælder følgende tillæg til husordenen:
- a. Der må holdes 1 husdyr pr. husstand.
- b. Hunde skal være forsikrede.
- c. Hunde skal bære hundetegn (navn, adresse og telefonnummer) i bebyggelsen, således at den kan identificeres, og dens ejer kontaktes.
- d. Ejeren af husdyr er pligtig til at erstatte skader, dyret eventuelt forvolder.
- e. Hunden skal holdes i snor i bebyggelsens område.
- f. Et husdyr må på ingen måde forstyrre beboerne med vedvarende larm.
- g. Efterladenskaber fra husdyr på bebyggelsens område, herunder fortove, skal fjernes omgående af dyrets ejer/ledsager.
- h. Konstateres det, at ovennævnte regler overtrædes, vil tilladelsen blive inddraget, og husdyret skal omgående fjernes fra bebyggelsens område.
11. Parkering Der må ikke parkeres mellem blokkene i fase 1 og fase 2. Det er dog tilladt at standse bilen kort i forbindelse med af- og pålæsning.
12. Fyrværkeri Der må ikke fyres fyrværkeri af på matriklen. I stedet henvises til Irlandsvej.
13. Fælles arbejdsdage Arbejdsopgaverne i afdelingen løses på fælles arbejdsdage 3 gange om året. Arbejdsdagene varsles mindst 3 måneder inden og der er mødepligt for samtlige husstande på min. 2 ud af 3 arbejdsdage. Beboere med fravær overstigende en gang pr. bolig pr. år indrapporteres til KAB.
14. Arbejdsgrupper Alle husstande skal være medlem af mindst én arbejdsgruppe vedrørende vedligehold og drift af afdelingen Sundbyvang jvf. AlmenBolig+ konceptet.
For at kunne deltage i afdelingsbestyrelsen forudsætter det valg på afdelingsmøde.
15. Skadedyr Hvis du ser eller hører skadedyr i afdelingen skal du straks meddele det til Københavns Kommunes skadedyrsbekæmpelse på www.kk.dk/rotter. Såfremt du oplever rotter inden døre skal du straks ringe og anmelde det på tlf. 33 66 58 17 mellem 9 og 15. Efter kl 15: Tlf. 33 66 25 85.